this is us.

Een Belgisch merk van kwaliteitsvolle verzorgingsproducten, 
te koop bij jouw professionele schoonheidsspecialisten.

‘this is us.’ is een verhaal over twee ondernemende vrouwen die de handen in elkaar sloegen om elk vanuit hun eigen expertise een sterk merk uit te bouwen. De producten zijn vegan, wat wil zeggen dat er niets dierlijks in zit, en parabenenvrij. Parabenen zijn de stoffen die makkelijk irritatie veroorzaken. Onze zepen zijn sulfatenvrij en drogen de huid dus niet uit. Integendeel, we hebben er net voor gezorgd dat ze de huid optimaal hydrateren. Onze zonnelijn is dermatologisch getest en kan ook voor de meest gevoelige huid gebruikt worden.

We kiezen voor milde geuren die subtiel aanwezig zijn als je onze verzorgingsproducten gebruikt. Voor de hand- en lichaamsverzorging kozen we voor jasmijn en roze peper. Die laatste geeft een extra oppepper! De zonneproducten doen met geuren van tuberoos en zwarte bes dan weer helemaal aan vakantie denken.

Wil jij onze producten uitproberen? Ga langs bij een beauty professional in jouw buurt. Klik hieronder door om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

handverzorging

Handverzorging

hand gel
hand soap
hand cream

lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

body wash
body cream
body mousse

sos-crème

zonbescherming

Zonbescherming

face cream SPF50+
body cream SPF50
body spray SPF30
after sun gel
vegan
for_all_skin_types
made_with_love

“this is soft.” body mousse is een uniek diepvoedend verzorgingsproduct voor de huid. Het rijke, romige schuim geeft een instant gehydrateerd gevoel. Dankzij de toegevoegde zemelenproteïnen heeft dit product een extra verzachtende werking op de gevoelige en geïrriteerde huid. “this is soft.” body mousse smeert heel gemakkelijk uit en wordt snel opgenomen. Na het aanbrengen heb je geen last van een plakkerig gevoel en geniet je van het comfort van een intens gevoede en verzorgde huid. Het schuim heeft een heerlijk frisse geur op basis van tuberoos, jasmijn en zwarte bessen. Dit product bevat geen minerale oliën en is parabenen- en siliconenvrij. “this is soft.” body mousse is dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid.