this is clean.

milde & voedende handgel, met een aangename geur

“this is clean.” is een voedende hand gel die de handen reinigt maar tegelijk ook verzorgt. Om het uitdrogen van de handen tegen te gaan, bevat de formule van “this is clean.” glycerine in plaats van minerale oliën. Dit zorgt ervoor dat de huid zelf zijn natuurlijke vochtbalans op peil houdt en je handen dus niet gaan uitdrogen. Glycerine houdt de huidfuncties actief en zo de huid gezond.

Deze hand gel reinigt, hydrateert en trekt snel in zonder plakkerig gevoel. “This is clean.” hand gel heeft bovendien een unieke, subtiele geur op basis van roze peper en jasmijn.

Geniet van een ultiem gevoel van hygiëne en frisheid met handen die heerlijk nageuren.

vegan
for_all_skin_types
made_with_love
no_mineral_oil
paraben_free
silicone_free
sulfate_free

– bevat voor 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

 

vegan

Onze producten bevatten geen dierlijke ingrediënten. Er werden op geen enkele manier dieren gebruikt tijdens het productieproces van onze producten.

voor alle huidtypes

Bij het ontwikkelen van onze producten zorgen we ervoor dat ze geschikt zijn voor alle huidtypes.

parabenenvrij

Parabenen zijn chemische bewaarstoffen die vaak in cosmetica aanwezig zijn maar die de huid zouden kunnen irriteren. Onder het motto “better safe than sorry” weren we deze bewaarstoffen zo veel mogelijk uit onze formules.

sulfaatvrij

Sulfaten lossen natuurlijke vetten op en dus ook het natuurlijke beschermlaagje van je huid. Door zo veel mogelijk voor sulfaatvrije formules te kiezen, zorgen we ervoor dat het natuurlijke beschermlaagje van de huid behouden blijft, waardoor de huid niet uitdroogt.

siliconenvrij

Siliconen zorgen ervoor dat een product makkelijker smeerbaar is. Bepaalde siliconen kunnen de huid echter afsluiten en op de lange termijn doen siliconen in feite niets voor je huid. Ze bevatten geen bouwstoffen, geen vitamines, geen mineralen. Ze maken je huid tijdelijk mooier maar zodra je het product afneemt, is het effect weg. Siliconen zijn voor het milieu in feite net zo slecht als plastic. Nog een reden waarom wij er niet van houden.

geen minerale oliën

Minerale oliën leggen een ondoordringbaar vettig laagje op de huid. Er kan niks meer in en er gaat niks meer uit. Daardoor is er sneller kans op verstopte poriën.

made with love

Deze producten werden ontwikkeld vanuit een passie voor het vak en met onze klant als inspiratiebron.

Doe een pompje op je droge handen en wrijf goed in tot de handen terug droog zijn.

Alcohol denat., Aqua, Glycerin, Hydroxypropyl methylcellulose, Parfum, Argania spinosa kernel oil, Linalool, Benzyl salicylate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Limonene.

€ 18,95 (300ml)
€ 6,95 (50ml)